Telefon: 31 33 15 83
mail@kapital4you.dk

  • Enkelsmandsvirksomhed 2

Enkeltmandsvirksomhed

Som enkeltmandsvirksomhed eller freelancer står du tit alene om at skabe dig et overblik og tage beslutninger. Det kan være svært, da dine kompetencer ofte ligger helt andre steder end det at være businessminded. Du sælger en ekspertise, og har brug for at kunne prioritere din tid på sikring af kvaliteten af denne.

Bjarne udtaler: ”Min virksomhed er vokset, og derfor er det vigtigt at få et overblik over, om jeg bruger pengene rigtigt”!
Bjarne har fået hjælp til at lægge et budget, så han kan følge økonomien måned for måned og derved være bevidst om, hvad pengene bruges til.
”Jeg har brugt kapital4you – Majbritt – til sparring omkring økonomien i min virksomhed”
Det har betydet for mig, at jeg har
• Fået styr på økonomien
• Overblik – der kommer ikke store overraskelser som før
• Rart at få en ”ekspert” ind over økonomien
• Nu kan jeg bruge tiden på det, som jeg synes er interessant – økonomien er et ”nødvendigt onde” – men er en meget vigtig del i relation til virksomheden

Mangler du også en sparringspartner når det gælder din økonomi? Så kontakt mig!
Føler du også at det kan være svært at få et overblik over økonomien?
Har du fået skilt din privat- og erhvervsmæssige økonomi ad? Ellers er det måske nu det skal ske! Du får et meget bedre overblik over økonomien både i virksomheden og privat.
Har du styr på moms og skat? Hvor meget skal jeg betale næste gang, jeg skal betale moms? Og hvordan ser det ud med skatten? Har jeg restskat fra året før – eller har jeg fået indberettet mit forventede overskud på min forskudsopgørelse hos SKAT for dette år?
Alt dette kan jeg hjælpe dig med – uden løftede pegefingre.

Udskriv

Er du:

EnkeltmandsvirksomhedIværksætterKunsthåndværkerTraditionel virksomhed